Wednesday, August 12, 2015

JANJI

Assalamualaikum w.b.t


fuhhh..fuhhh....hukhukhukhuk...


Berhabuk dan bersawangnya blog....last update masa sarat pregnant anak 1st...sekarang ni anak no 2 dah 8 bulan.Bayangkan betapa lamanya...tapi kalau nak diikut2 tak lah lama sangat sebab mengandung setahun sorang..hehehe...Ada member cakap deras, gelojoh la...ligat la...tak palah mana2 pun rezeki Allah nak kasi.


Banyak kali dan acap kali berJANJI nak update xdan jugak...Anak sorang pun tak berapa nak dan tambah la dua kan...hehehe..


Kali Ni berJANJI lagi tapi kali ni update tentang cita mak2 la....pengalaman jadi mak, btw, Alhamdulillah dah dapat sepasang cahaya mata..


to be continue..




Monday, April 1, 2013

32 weeks...

Assalamualaikum w.b.t.................



32WEEKS tanpa mengUPDATEkan apa-apa cerita tentang aku, dia, mereka, kamu....huh, n0thing special pun lau tak UPDATE 10tahun pun, bl0g usang ini tidak P0PULAR just luahan hati bernama insan..hehehe..

Meniup habuk2 yang ada di bl0g ni...maaf en. blog meninggalkan anda terlalu lama..lama....bermacam2 perkara, suka & duka...

32WEEKS :

13/9/2012 - Hari pertama mulakan kerja di Melaka, Alhamdullillah dah dapat rezeki untuk berkerja even kerja operat0r jer..hukhuk...amaklumlah..ngaji tak bapa tinggi...Hari tu juga sepatutnya due Wamgi Airish lihat dunia tapi hikmah yang sungguh indah, hari pertama juga tahu Wangi;s br0thers is C0ming s00n...Syukran Ya..Allah...D0a kalian diperlukan....

26/10/2012 -  Selamat Hari Raya Aidiladha, tak balik kampung, raya diperantauan...masak rendang untuk raya???pengalaman yang tak dapat dilupakan...tak ada se0rang pun makhluk Allah yang datang beraya dirumah.Last-last, Dataran Pahlawan juga mengisi AIdiladha kami suami-isteri...

10/11/2012 - Selamat Pengantin Baru my sis, satu-satunya adik yang aku ada...alhamdullillah dah selesai tanggungjawab ayah untuk kami.Sem0ga kebahagiaan sentiasa bersamamu.huk..huk..taching =P


kamu cantik lau tak over senyum sis =)


23-25/12/2012 - Mak Ayah datang Melaka even dah hampir setahun pindah sini...s0 bawak jejalan..

1/1-30/4/2013 - alhamdullillah rezeki yang tak pernah putus2 untuk kami...tahun yang berjaya untuk buah hati, Incik Ijat..menang di setiap kej0hanan yang disertainya..Alhamdulillah...banyak hikmah yang masih belum terungkai, yang pasti Kuasa Allah melebihi segalanya...


32weeks..terlalu cepat berlalu...sangat cepat, menghitung hari2 yang bakal indah...cukup mengembirakan...teruja namun tak mampu untuk nak tunjukkan bimbang kan berulang pengalaman yang menyakitkan..

Masih mampu berdiri, mengharapkan semuanya dipermudahkan....

m00d : menanti penuh pengharapan cinta hati....

Wassalam...............